Acasă Politica Raoul Gordean, președintele PPU-SL Timiș: ”De ce Nicolae Robu trebuie să părăsească...

Raoul Gordean, președintele PPU-SL Timiș: ”De ce Nicolae Robu trebuie să părăsească Primăria Timișoarei?”

1400
DISTRIBUIȚI

Raoul Gordean, președintele Partidului Puterii Umaniste – Social -Liberal Timiș, atenționează că Nicolae Robu trebuie să plece de la conducerea Timișoarei pentru a elibera primăria și orașul de tensiunile grave care persistă de opt ani, în detrimentul cetățenilor.

Mai mult, orgoliul nemăsurat al lui Nicolae Robu a adus mari pierderi orașului și timișorenilor.

”Eu consider că domnul primar Nicolae Robu trebuie să plece, fiindcă nu este un om de echipă. El se prezintă ca un edil care nu își poate lăsa orgoliu exagerat la o parte pentru a câștiga Timișoara și cetățenii orașului.

Domnul Robu vrea să câștige numai el. Atât! De aceea ne aflăm în situația critică în care ne aflăm acum. Mă gândesc la promisiunile exagerate cu care el a reușit să câștige primăria în urmă cu două legislaturi. El a știut să promită și cam atât. Iată că el a câștigat, mai puțin timișorenii.

Atunci domnul Robu a venit pe un val al schimbării și a reușit să câștige primăria și fiindcă domnul Ciuhandu, fostul primar, nu a mai candidat.

Repet că, dacă nu ai capacitatea de a lăsa din orgoliu tău pentru a câștiga echipa și cetățenii Timișoarei, treaba nu merge. Blocajul a apărut și continuă să persiste de opt ani în Primăria Timișoara din cauza domnului Robu”, a explicat Raoul Gordean.

Cum ar trebuie să fie viitorul primar al Timișoarei? Gordean a adăugat:

”Primarul care va veni din iunie trebuie să aibă știința să îi determine pe ceilalți să rezoneze cu proiectele lui, dar dacă orgoliul va fi mai mare la viitorul primar atunci conflictul va persista, așa cum persistă de opt ani între consiliul local și actualul primar.

Nicolae Robu trebuie să plece de la Primăria Timișoara, fiindcă sunt mult prea multe tensiuni între el opoziție și cea mai mare parte dintre cetățenii nemulțumiți după cum merg treburile în oraș. Există interese de neîmpăcat. Cred că, atunci când el va pleca, multe adevăruri vor ieși la iveală”, este de părere Raoul Gordean.

Comentarii

comentarii