Acasă Sport Rapid rămâne în faliment. ACS Poli Timişoara revine, nemeritat, în Liga I

Rapid rămâne în faliment. ACS Poli Timişoara revine, nemeritat, în Liga I

439
DISTRIBUIȚI

d59562f0-81a2-40e4-8af7-c021cd58584aCurtea de Apel a respins astăzi, cererea clubului Rapid de judecare în regim de urgenţă a suspendării sentinţei care a decis falimentul clubului. Dosarul grupării giuleştene va fi judecat la termenul stabilit aleatoriu de calculator, respectiv 20 iulie. Decizia luată astăzi nu poate fi atacată.
“Respinge cererea de suspendare provizorie ca neîntemeiată. Fără cale de atac. Pronunţată în şedinţă publică azi, 07.07.2016.” se arată în decizia de astăzi a instanţei.
Hotărârea luată astăzi de magistraţii Curţii de Apel face ca Rapid să nu mai aibă practic nicio şansă de a evolua în Liga 1 din sezonul viitor, după ce oficialii LPF au anunţat că aşteaptă soluţionarea cauzei până pe 12 iulie, pentru a putea stabili ţintarul viitoarei ediţii din Liga 1. Locul echipei Rapid va fi luat de ACS Poli Timişoara.
Pe 13 iunie, Tribunalul Bucureşti a pronunţat falimentul societăţii care administrează clubul de fotbal Rapid Bucureşti. Suma totală a datoriilor clubului aflat în proprietatea omului de afaceri Valerii Moraru este de aproximativ 4 milioane de euro.

Comentarii

comentarii