Acasă Sport Rapidul a trecut, să vină nemţii!

Rapidul a trecut, să vină nemţii!

DISTRIBUIȚI

Celor de la F.C. Timişoara le priesc, în ultimii ani, jocurile în compania bucureştenilor de la Rapid. La sfârşitul săptămânii trecute a fost scrisă o nouă pagină a disputelor dintre cele două formaţii ai căror suporteri sunt înfrăţiţi. Pragmatismul a fost şi de această dată atuul timişorenilor, care au demonstrat că-şi cunosc adversarul foarte bine. Arman Karamyan a fost din nou „călăul” rapidiştilor, acesta reuşind să înscrie singurul gol al întâlnirii. De altfel, armeanul nu este la prima „abatere” de acest gen în faţa „feroviarilor”, acesta reuşind să înscrie în poarta bucureştenilor de patru ori, în ultimii doi ani.
Bourceanu nu joacă marţi
După jocul cu Rapid Bucureşti, toată atenţia staff-ului tehnic al F.C. Timişoara se îndreaptă în direcţia jocului de marţi, în compania celor de la Stuttgart. Cea mai mare problemă a lui Ioan Ovidiu Sabău este la mijlocul terenului, acolo unde nu va evolua Bourceanu, din cauza cumulului de cartonaşe galbene. În aceste condiţii, „Moţul” va avea de ales între Cristian Scutaru şi slovacul Borbely. La prima vedere, Scutaru ar putea avea şanse mai mari de titularizare, dacă ne gândim că jucătorul de 22 de ani a intrat şi pe finalul jocului cu Şahtior Doneţk, disputat la Timişoara. De cealaltă parte, folosirea lui Borbely le-ar putea aduce timişorenilor un plus de experienţă, acesta având la activ evoluţii în Liga Campionilor din vremea în care îmbrăca tricoul celor de la Artmedia Bratislava. Lotul F.C. Timişoara pentru jocul de marţi este următorul: Portari – Cobliş, Pantilimon, Taborda; Fundaşi – Bonfim, Latovlevic, Nibombe, Stancu, Scutaru, Luchin, Cisovsky; Mijlocaşi – Alexa, Vrsic, Art. Karamian, Borbely, Magera, Bourceanu, Curtean; Atacanţi – Parks, Arm. Karamian, Bucur, Cl. Ionescu.
Transferul lui Szekely a căzut
În altă ordine de idei, ultimele zile au fost foarte agitate pentru conducerea clubului bănăţean, Gheorghe Chivorchian lovindu-se de refuzul lui Janos Szekely de a semna pentru F.C. Timişoara. Renegat şi jignit de Gigi Becali, Szekely nu a acceptat să se întoarcă acasă (acesta fiind timişorean la origini) din cauza contractului oferit de timişoreni, care s-ar fi ridicat, din câte se pare, la suma de 150 de mii de euro pe stagiune. Se pare că, indiferent de ce decizie va lua jucătorul în cauză, acesta nu va mai avea cum să semneze cu F.C. Timişoara, Marian Iancu fiind recunoscut pentru faptul că, dacă este refuzat, nu mai apelează în niciun fel la jucătorii care fac acest lucru. Cazul jucătorilor Bălan şi Varga de la Sportul Studenţesc este edificator în acest sens. „Alb-violeţii” mai au si alte piste în ceea ce priveşte acoperirea postului de mijlocaş pe banda dreaptă, braşoveanul Roman fiind una dintre ele. De asemenea, nu ar fi exclus ca lotul să fie completat cu un jucător străin în perioada următoare.

Comentarii

comentarii