Acasă Economic RAR Timiş se mută într-un sediu nou şi va avea program în...

RAR Timiş se mută într-un sediu nou şi va avea program în două schimburi

973
DISTRIBUIȚI

Din 31 august, activitatea RAR Timiş se va desfăşura într-un sediu propriu nou, modern, aflat în Calea Torontalului, la nr. 201, vis-a-vis de „Coca-Coca" HBC. Investiţia a fost realizată din bugetul propriu al RAR. Fluxurile noului sediu, construit pe o suprafaţă de 15.000 de metri pătraţi, permit înfiinţarea şi funcţionarea unui Birou unic de înmatriculare, care să aducă în acelaşi loc atât pe reprezentanţii Serviciului de înmatriculări auto, cât şi pe cei ai Administraţiei Financiare Timişoara. În acest fel, proprietarii de autovehicule n-ar mai fi nevoiţi să se deplaseze în diverse locuri din oraş pentru obţinerea autorizaţiilor necesare înmatriculării unei maşini, ci şi-ar rezolva toate problemele la sediul RAR.
Activitatea RAR Timiş nu mai funcţionează pe bază de programări, care în ultimii ani au ajuns şi la 45 de zile. Toate prestaţiile solicitate de persoanele care ni se adresează, se realizează în aceeaşi zi, daorită prelungirii programului cu publicul prin asigurarea a două schimburi in intervalul orar 8 – 20.
Mai mult, la solicitarea unor societăţi comerciale sau instituţii publice, care cer prestaţii RAR fie pentru parcul propriu sau pentru locuitorii zonei, inginerii autorizaţi se deplasează unde este nevoie si execută unele activităţi specifice RAR. Singura condiţie este că pentru o asemenea deplasare trebuie sa fie cel puţin cinci vehicule. Toţi cei care solicită prestaţiile RAR Timiş sunt aşteptaţi, din data de 31 august, la noul sediu din Calea Torontalului 201, unde problemele lor vor fi rezolvate cu promptitudine şi profesionalism.
Numerele de telefon actuale ale reprezentanţei se vor păstra şi la noua locaţie, respectiv 0256-220715 pentru informaţii şi 0256-221542 pentru programări telefonice.

Comentarii

comentarii