Acasă Eveniment Răsturnare de situație! Cauza decesului profesoarei care s-a vaccinat cu Moderna este...

Răsturnare de situație! Cauza decesului profesoarei care s-a vaccinat cu Moderna este consumul de alcool contrafăcut

560
DISTRIBUIȚI

Răsturnare de situație în cazul profesoarei din Oradea care a murit după ce s-a vaccinat.

Analizele toxicologice au arătat că femeia a decedat din cauza consumului de alcool contrafăcut. În corpul ei au fost găsite urme de alcool etilic și metilic. Femeia și-ar fi produs băuturile singură, în casă.

Cu alte cuvinte, nu există nicio legătură între deces și vaccinul anti-COVID 19 administrat.

Profesoara de fizică Adriana Bunea, fostul director al Liceului Teoretic German Friederich Schiller din Oradea, a murit la trei zile după ce a făcut rapelul vaccinului anti-Covid cu Moderna. Starea de sănătate a femeii s-a deteriorat brusc, Adriana Bunea era internată de urgență la Spitalul Județean Clinic de Urgență Oradea. A ajuns în stare de inconștiență la UPU, cu midriază fixă bilaterală (dilatația accentuată a pupilelor), într-o stare generală profund alterată. I s-a făcut și dializă.

Informații din zona medicală spuneau atunci că pacienta ar fi suferit o acidoză metabolică severă cu substanță necunoscută. Astfel, organele i-ar fi fost afectate în chip sever de scăderea PH-ului organismului până într-o zonă hiper-acidă, incompatibilă cu viața. Profesor de fizică la rândul său, soțul decedatei confirmă. Vasile Bunea a relatat că, în ultimele două săptămâni, soția sa avusese stări de rău repetate, fără precedent, similare unor crize de fiere. Profesoara a murit pe 11 martie.

Comentarii

comentarii