Acasă Actualitate Răsturnare de situație! Fermierul care susținea că a fost sancționat cu 5000...

Răsturnare de situație! Fermierul care susținea că a fost sancționat cu 5000 lei, pentru că nu a scris când se întoarce de pe câmp, se plimba de fapt prin Timișoara

4142
DISTRIBUIȚI

Inspectoratul Județean de Poliție (IPJ) Timiș a transmis, luni 13 aprilie 2020, în legătură cu fermierul Gelu Barna din Săcălaz, care a fost amendat de poliție (și de care ZIUA de Vest a scris în 7 aprilie), că omul a fost sancționat, fiindcă nu și-a putu justifica prezența în Timișoara, nu din cauză că nu a scris ora când trebuie să se întoarcă de la câmp, așa cum fermierul a spus eronat.

”Bărbatul în vârstă de 39 de ani a fost sancționat contravențional cu suma de 5.000 de lei pentru că nu a respectat prevederile art.1, lit.a) din Ordonanță Militară nr.3/2020, respectiv nu a putut justifică prezența în municipiul Timișoara, atunci când a fost oprit în trafic pentru control”, a informat Inspectoratul Județean de Poliție Timiș, luni 13 aprilie 2020.

Amintim că, în data de 7 aprilie, Gelu Barna a scris pe pagina personală de pe facebook că a fost în Timișoara să rezolve unele probleme birocratice, iar când se îndrepta spre câmp pentru însămânțarea culturilor de primăvară, a fost oprit de un echipaj de poliție și a fost amendat cu 5.000 lei. Cauza? Polițistul a considerat că nu era trecut pe declarația pe propria răspundere intervalul orar, cât fermierul stă pe câmp la semănat.

Comentarii

comentarii