Acasă Eveniment Răsturnare de situație în scandalul de la Parța. Părinţii băiatului care a...

Răsturnare de situație în scandalul de la Parța. Părinţii băiatului care a fost lovit şi-au retras plângerea, iar poliţiştii nu mai cercetează cazul

2329
DISTRIBUIȚI

Părinţii băiatului şi cei ai fetiţei care au avut un conflict în parcul din localitatea Parţa, din judeţul Timiş, s-au împăcat, iar plângerea depusă la Poliţie a fost retrasă, astfel că poliţiştii s-au văzut în situaţia de a nu mai putea cerceta acest caz şi de a nu mai putea aplica sancţiuni. 

”Părinţii celor doi minori s-au împăcat, iar plângerea depusă la Poliţie a fost retrasă. În aceste condiţii, cazul a fost anulat”, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al judeţului Timiş.

În data de 3 septembrie, doi părinţi ai unei fetiţe de şase ani l-au luat la bătaie pe un băiat de 13 ani care le-ar fi lovit fiica cu o minge. Imediat după incident, fetiţa a mers acasă şi le-a spus părinţilor despre ceva întâmplate. Mama copilei a mers în parc şi l-a luat la bătaie pe adolescent. Copilul a încercat să se apere, dar a fost trântit la pământ de femeie.

După ce a fost lovit de mama fetei, tânărul a fost luat la bătaie şi de tatăl acesteia, care l-a ridicat pe tânăr în aer şi apoi l-a trântit la pământ. În urma impactului, băiatul şi-a rupt clavicula.

Comentarii

comentarii