Acasă Cultura Răsvan Popescu vine din București să își lanseze la Timișoara romanul În...

Răsvan Popescu vine din București să își lanseze la Timișoara romanul În Torent, distins cu Premiul anului 2022

DISTRIBUIȚI

La librăria Cărturești din Piața Victoriei din Timișoara, Răsvan Popescu, prozator, poet, scenarist și într-o vreme reporter, vine din București în Capitala Europeană  a Culturii să își lanseze romanul În Torent, distins cu Premiul anului 2022 – secțiunea proză!

Două personalități  binecunoscute ale culturii bănățene : Vasile Popovici – scriitor, critic literar și profesor universitar și  Robert Șerban- scriitor, jurnalist, editor și om de televiziune, vor  vorbi despre activitatea literara și despre autor.

Marele eveniment va avea loc în 12 octombrie, la ora 18.00, la librăria Cărturești din centrul Timișoarei.

Răsvan Popescu, prozator, poet, scenarist, într-o vreme reporter, își propune să producă o operă polifonică; și În torent avem o povestire-scenariu, unde biografia și narațiunea devin una, pînă se metamorfozează într-un labirint, unul în care rătăcește Minotaurul-Autor, iar imaginea și cuvîntul interferează pe un ecran virtual. Asistăm la un balans, un dans, un puzzle care se adună, se destramă, se recompune, film în film, poveste despre poveste, într-o altă poveste, precum păpușile Matrioșka – scrie Cassian Maria Spiridon.

 

Comentarii

comentarii