Acasă Politica Război declarativ USR – PSD, varianta locală Timiş, pe tema ipocriziei

Război declarativ USR – PSD, varianta locală Timiş, pe tema ipocriziei

1603
DISTRIBUIȚI

Nicu Fălcoi, senatorul trimis de USR să reprezinte Timişul în Senat, consideră că Alfred Simonis, colegul său parlamentar de la PSD Timiş, dă dovadă de ipocrizie. Aceasta pentru că acum se luptă pentru combaterea corupţiei, în timp ce pe vremea lui Liviu Dragnea vota lejer legile care au afectat justiţia. E plin de ipocrizie în parlament, spune Fălcoi.

„V-am vorbit şi săptămâna trecută despre ipocrizia partidelor, despre modul lor de manifestare atunci când sunt la putere şi când nu mai sunt la putere. Şi acum vorbesc despre ipocirzia lui Freddy Simonis, liderul deputaţilor PSD, încă de pe vremea lui Dragnea. Deci era un apropiat al acestuia. El nu mai poate de grija corupţiei, ne arată că PSD luptă, propune comisii de anchetă, da nu a spus nimic despre momentul când se dădea Ordonanţa 13 sau se votau legile justiţiei. Cam asta e atmosfera în parlament”, a spus senatorul USR.

El a mai amintit şi despre absorbţia ALDE de către PSD.

„Nu a surprins pe nimeni trecerea ALDE la PSD cu totul. Vorbim despre cel mai liberal dintre partidele liberale. Iniţial a avut o mişcare de retragere, după ce psd a luat apă, dar a revenit la matcă. Alături de cei cu care a reuşit să-şi bată joc legile justiţiei”, a mai declarat Fălcoi.

Comentarii

comentarii