Acasă Sport RCM UV Timișoara – CSM Știința Baia Mare 18-3, în Cupa României

RCM UV Timișoara – CSM Știința Baia Mare 18-3, în Cupa României

521
DISTRIBUIȚI

rugbyCampioana națională en-titre la rugby, RCM Universitatea de Vest Timișoara, a învins, sâmbătă, cu 18-3 (12-3 la pauză), pe CSM Știința Baia Mare, lidera la zi din SuperLiga CEC Bank, într-un meci contând pentru etapa a doua din Cupa României, grupa Transilvania.

Partida, desfășurată pe stadionul ”Ronaț” din Timișoara, a fost la discreția gazdelor, care au dominat clar în cele 80 de minute, însă ambele echipe au aliniat formații din care au lipsit mai mulți componenți de bază, convocați la lotul național pentru disputele din IRB Nations Cup 2014. Timișorenii au reușit astfel prima victorie din acest an împotriva maramureșenilor, după ce, în meciurile din actuala ediție a SuperLigii, CSM Știința Baia Mare câștigase cu 19-13 în confruntarea din Banat, partida retur consemnând un rezultat de egalitate, 20-20. Într-o altă partidă din Cupa României, grupa Muntenia, etapa a 2-a, Dinamo a învins, vineri, pe Steaua, în ”Ghencea”, cu 26-23, ”alb-roșii” reușind să întoarcă rezultatul care la pauză era favorabil ”militarilor”.
În grupa Moldova era programat, sâmbătă, meciul dintre U Cluj și CS Poli Agro Iași, însă partida s-a amânat, la solicitarea oficialilor echipei moldovene, pentru luna iulie. Deținătoarea Cupei României este Steaua București care, anul trecut, a învins în finală pe CSM Știința Baia Mare cu 17-10.

Comentarii

comentarii