Acasă Economic RCS & RDS a lansat campania „Digi, telecomunicaţii pentru familia ta”

RCS & RDS a lansat campania „Digi, telecomunicaţii pentru familia ta”

DISTRIBUIȚI

Începând cu luna noiembrie 2009, RCS & RDS, liderul pieţei de televiziune şi de internet din România, a lansat campania de promovare a unei oferte unice de servicii, „Digi – telecomunicaţii pentru familia ta”. RCS & RDS finalizează astfel strategia de unificare a brandurilor sale sub un singur nume: Digi, servicii complete de telecomunicaţii – televiziune Digi TV, internet Digi Net, telefonie fixă Digi Tel, telefonie mobilă Digi Mobil.

Cea mai avantajoasă ofertă de telecomunicaţii: 4 servicii la preţ de 2

RCS & RDS propune tuturor clienţilor cea mai avantajoasă ofertă de telecomunicaţii din România. Compania practică cele mai atrăgătoare preţuri comparativ cu cele ale concurenţilor pentru oricare dintre serviciile televiziune, internet, telefonie fixă şi telefonie mobilă. Însă avantajul abonaţilor RCS & RDS este oferta unică de care dispun, pachetul de patru servicii la preţ de două, care acoperă toate necesităţile de telecomunicaţii ale unei familii. Abonaţii companiei pot achiziţiona la numai 52 lei (inclusiv TVA): televiziune prin cablu Digi TV cu peste 60 de programe, inclusiv Digi Sport şi Digi Sport Plus;  internet Digi Net cu viteze de 50 Mbps; telefonie fixă Digi Tel şi telefonie mobilă Digi Mobil cu convorbiri gratuite nelimitat în reţeaua fixă şi mobilă Digi a RCS & RDS şi cu cele mai mici tarife de pe piaţă pentru convorbiri în restul reţelelor fixe şi mobile naţionale.

Campanie promoţională: 3 luni abonament gratuit

În plus, oricine achiziţionează pachetul de 4 servicii sau doar unul dintre serviciile Digi ale RCS & RDS în perioada 16.11.2009 – 31.01.2010, beneficiază de 3 luni de gratuitate la plata abonamentului. „Suntem singura companie din România care în acest moment poate oferi acest tip de pachet complet, 4 play, cu televiziune, internet, telefonie fixă şi telefonie mobilă. Strategia noastră este aceea de a oferi clienţilor noştri un pachet de servicii de comunicaţii complet, accesibil oricărei familii din România.”, a declarat Florin Nemeş, Marketing & PR Coordinator RCS & RDS.
Informaţii detaliate despre oferta 4 play, despre oferta promoţională şi despre serviciile companiei puteţi găsi la www.rcs-rds.ro, la numărul de telefon 031.400.4600 sau în oricare dintre punctele de prezenţă ale RCS & RDS.

Comentarii

comentarii