Acasă Actualitate Reacţia antrenorului Ionuț Popa după ce a mers cu o maşină de...

Reacţia antrenorului Ionuț Popa după ce a mers cu o maşină de raliu condusă de Mihai Leu – Video

1435
DISTRIBUIȚI

Reacţia antrenorului echipei de fotbal UTA Arad, Ionuţ Popa, după ce a mers cu o maşină de raliu condusă de Mihai Leu a stârnit hohote de râs în rândul jurnaliştilor şi staff-ului echipei, prezenţi, vineri, la Raliul Aradului 2018.

Ionuţ Popa a fost invitat de pilotul Mihai Leu să participe la Raliul Aradului 2018, în calitate de copilot. A acceptat, deşi recunoaşte că îi este teamă să circule cu viteză şi nu a mai urcat niciodată într-o maşină de raliu.

„Păi normal că am emoţii. I-am şi spus lui Mihai că îmi e frică, dar mă bazez pe el”, a spus Ionuţ Popa, înainte de a îmbrăca echipamentul special, ignifug, şi a urca în maşina de raliu.

Mihai Leu l-a asigurat că nu are de ce să îi fie teamă, dar a recunoscut că niciodată nu se uită la kilometraj când conduce maşina de raliu.

Având câteva kilograme în plus, Ionuţ Popa nu a încăput cu totul în combinezonul de cursă. Nici casca de protecţie nu a intrat foarte uşor, dar până la urmă s-a putut echipa corespunzător pentru a urca în maşina de curse, în dreapta lui Mihai Leu.

„Sunt bine făcut, aşa-i? Ăia care merg în cosmos, fără aer, cum or fi pregătiţi? Cred că tot sunt transpirat”, a spus antrenorul de fotbal, glumind pe seama faptului că s-a chinuit aproape 20 de minute să se echipeze.

La start, Mihai Leu a plecat ca din puşcă, lăsând urma sa o dâră de colb care s-a ridicat la câţiva metri înălţime, iar vuietul motorului turat la maximum s-a auzit la câţiva kilometri depărtare. A mers atât de tare încât antrenorul echipei UTA Arad nici nu a mai putut să respire. De altfel, la finalul cursei, Ionuţ Popa a povestit cum a rămas fără răsuflare în momentul în care bolidul a plecat de pe loc.

„Primele 30 de secunde n-am avut aer. Cred că dacă băga cineva un cuţit în mine, nu mai aveam emoţii. Dar dup-aia mi-am… Prin valoarea lui, conduce extraordinar. Mi-a asigurat liniştea. Dup-aia mi-a părut rău că s-a terminat şi nu a fost mai lungă. Într-adevăr, este un bărbat adevărat când conduce aşa”, a spus Ionuţ Popa, spre amuzamentul celor din staff-ul lui Mihai Leu şi al jurnaliştilor prezenţi la Raliul Aradului 2018.

 

Comentarii

comentarii