Acasă Actualitate Reacţia DSP Timiş după acuzațiile a doi actori din Timișoara

Reacţia DSP Timiş după acuzațiile a doi actori din Timișoara

1738
DISTRIBUIȚI

Direcţia de Sănătate Publică Timiş susține că nu au fost făcute erori de activitate în cazul celor doi actori din Timișoara care au vorbit despre teste contradictorii de coronavirus dar și despre probleme în comunicarea cu DSP. Cei doi actori aflați în izolare la domiciliu au făcut publică experiența cu DSP.

DSP Timiș susține că nu a fost făcute nici o eroare în acest caz, iar cele două persoane se află în carantină la domiciliu.

”Având în vedere informaţiile apărute în mass media referitoare la o serie de neconformităţi legate de evidenţa persoanelor şi a rezultatelor testării acestora pentru SARS CoV 2, atribuite instituţiei noastre de către o persoană depistată pozitiv, precizăm faptul că DSPJ Timiş nu a efectuat nici o eroare de activitate în domeniul profesional, legată de acest caz. Menţionăm faptul că toţi contacţii apropiaţi, identificaţi în urma anchetei epidemiologice se află în carantină la domiciliu”, a transmis DSP Timiş, la solicitarea News.ro.

Raul Băştean, depistat cu COVID-19, şi Flavius Retea, aflat în izolare, îşi relatează pe Facebook experienţele legate de DSP Timiş, unul prezentând rezultatele contradictorii ale testării contacţilor săi, iar celălalt vorbind despre lipsa unui răspuns legat de momentul din care curge perioada de 14 de zile de izolare şi despre momentul în care poate face un test.

Comentarii

comentarii