Acasă Administraţie Reacție promptă a Aquatim, la o țeava de apă fisurată, în Calea...

Reacție promptă a Aquatim, la o țeava de apă fisurată, în Calea Șagului

556
DISTRIBUIȚI

În cursul serii de joi, 3 iunie, o conductă de apă situată la intersecția străzilor Calea Șagului cu Eneas, s-a fisurat și apa a țășnit pe partea carosabilă.

Reacția conducerii Aquatim a fost promptă! Imediat ce a a aflat de situație și-a trimis echipa de intervenție la fața locului și a început lucrările pentru remedierea avariei.

Cristina Borca a explicat că pe durata intervenției circulația autovehiculelor va fi restricționată pe banda a doua a sensului de mers dinspre Calea Șagului spre bulevardul Iuliu Maniu. De asemenea, este necesară întreruperea furnizării apei pe str. Glad (parțial) și pe calea Șagului între str. Eneas și Iuliu Maniu. Pe str. Ciprian Porumbescu presiunea apei va fi redusă. Timpul de intervenție estimat este 19:30 – 24.

La reluarea alimentării în regim normal este posibil ca la robinetele consumatorilor din zonele menţionate să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm utilizatorilor să nu folosească apa în scopuri menajere până la limpezirea ei completă – atentionează Borca.

 

Comentarii

comentarii