Acasă Actualitate Real – Hypermarket vrea cât mai multe produse bănăţene în rafturi

Real – Hypermarket vrea cât mai multe produse bănăţene în rafturi

454
DISTRIBUIȚI
Reprezentanţii Real îi invintă la discuţii pe toţi producătorii locali autorizaţi, însă au de gând să se adreseze direct producătorilor pentru a oferi timişorenilor cât mai multe produse autohtone
 
În prezent, produsele alimentare româneşti, mai ales la capitolul legume şi fructe, pot fi găsite tot mai rar pe rafturile hypermarketurilor  locale. Usturoiul din China, roşiile din Turcia, prazul din Olanda sau merele din Austria au înlocuit, treptat, produsele autohtone, făcându-i pe clienţii români să se întrebe dacă în ţara asta mai există agricultori şi producători de alimente. După ce Săptămâna Bănăţeană a înregistrat un maxim success în cadrul hypermarketurilor Real din Timişoara, segmentele pe care s-au oferit produse locale înregistrând creşteri între 150-300%, reprezentanţii companiei sunt hotărâţi să atragă cât mai mulţi producători locali care să-şi vândă marfa prin magazinele Real.

 “Ne interesează să avem în rafturi cât mai multe produse locale. Ne interesează să vindem, spre exemplu, morcovi din Timiş, dacă ei există, produşi la standardele necesare. Timişorenii îşi doresc produse pe care le cunosc. (…) S-a dezvoltat din nefericire ideea că producătorii locali sunt eliminaţi. De aceea, schimbăm comportamentul şi ne adresăm noi producătorilor locali, pe care îi invităm la discuţii”, spune Cezar Rotaru, director regional Real. “Nu este adevărat că în ţară nu se mai produce nimic. Odată ce producătorii locali au asigurată desfacerea, reprezintă un câştig imens atât pentru ei, cât şi pentru consumatori”, spune viceprimarul Timişoarei Adrian Orza. 
 

Comentarii

comentarii