Acasă Administraţie Recașul, fără apă, joi, iar miercuri, mai multe străzi din Giarmata Vii....

Recașul, fără apă, joi, iar miercuri, mai multe străzi din Giarmata Vii. Ce trebuie să facă cetățenii?

972
DISTRIBUIȚI

Aquatim a informat că, miercuri, 13 mai 2020, între orele 9 și 17 se va întrerupe furnizarea apei în localitatea Giarmata Vii pe străzile Bisericii, Înfrățirii și Cerna.  Lucrarea este necesară pentru montarea unor hidranți pe  rețeaua de distribuție a apei din localitate și este realizată de Primăria Ghiroda.

De asemenea, joi 14 mai 2020, între orele 9-13, se întrerupe furnizarea apei în localitatea Recaș pentru lucrări de racordare și a probelor de funcționare a generatorului electric montat la Stația de Tratare Recaș.

Lucrarea va fi executată de către Cons Electrificarea Instal.

La reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm clienților să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă. Rugăm, de asemenea, consumatorii să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată -atenționează Aquatim.

Pentru probleme legate de serviciile de alimentare cu apă şi de canalizare, contactaţi DISPECERATUL Aquatim, la numerele 0356 914, 0256-201.362, 0756-119.528 NON-STOP.

Comentarii

comentarii