Acasă Actualitate Recomandare bicicletă “Verde pentru Biciclete”

Recomandare bicicletă “Verde pentru Biciclete”

459
DISTRIBUIȚI

“Verde pentru Biciclete” a realizat recent un studiu privind mersul pe bicicletă în Timişoara. Printre subiectele urmărite s-au aflat şi dorinţa cetăţenilor de a-şi achiziţiona o bicicletă. Astfel, 67,85% dintre nebicicliştii intervievaţi care doresc să cumpere o bicicletă ar fi dispuşi să facă acest lucru dacă preţul acesteia s-ar situa la mai puţin de 400 de lei. Conform studiului, pe piaţa bicicletelor din Timişoara se întâlnesc două situaţii: biciclete ieftine şi de o calitate îndoielnică, vândute ad-hoc sau la magazine mai puţin cunoscute; asupra celor din pieţe planează şi nesiguranţa provenienţei acestora şi biciclete bune, dar începând de la 450 de lei. Cei de la "Verde pentru Biciclete" spun că au fost de multe ori întrebaţi despre locurile de unde pot fi achiziţionate biciclete. În acest sens, ei au realizat o listă cu magazinele de biciclete de încredere din oraş, însă au descoperit recent o variantă online care respectă un raport calitate-preţ acceptabil.
Pe www.shopmania.ro, printre ofertele de biciclete de oraş, se află varianta DHS Sophia, la un preţ rezonabil: 313 de lei. Preţul respectă criteriul amintit mai sus, iar această bicicletă, de tip city-bike, poate fi folosită zilnic şi este destinată distanţelor scurte. Dat fiind faptul că distanţa de la un capăt al oraşului la altul este de aproximativ 6 km, această bicicletă este potrivită deplasării în oraş. (mai multe detalii tehnice pot fi găsite pe http://ciclete.shopmania.biz). Durata de livrare a bicicletei a fost de doar 2 zile, iar asamblarea acesteia s-a realizat uşor, indicaţiile oferite fiind deosebit de sugestive. În colet se afla şi certificatul de garanţie.
„Verde pentru Biciclete” a testat această bicicletă şi îi acordă votul de încredere. "Nouă ne place!", spun "verzii". "Mai mult, am dat-o drept premiu câştigătoarei tombolei organizate cu prilejul turei din 14 iunie de la Mănăstirea de la Şag. Iar premiile oferite la următoarele ture cicliste vor consta în biciclete de acelaşi tip".

Comentarii

comentarii