Acasă Actualitate Recomandările DSP Timiș, după creșterea bruscă a numărului de cazuri de COVID-19:...

Recomandările DSP Timiș, după creșterea bruscă a numărului de cazuri de COVID-19: „Protejându-ne pe noi, contribuim la protecția tuturor”

692
DISTRIBUIȚI

Direcția de Sănătate Publică a județului Timiș face noi precizări pentru locuitorii județului, în contextul creșterii numărului de cazuri de COVID-19 în ultimele zile, „pentru ca împreună să limităm răspândirea infecției cu noul coronavirus”.

„Protejându-ne pe noi, contribuim la protecția tuturor. Vă rugăm să conștientizați necesitatea și importanța de a purta mască în spații închise, de a evita aglomerațiile, de a ne spăla mâinile cât mai des, de a păstra distanțarea fizică și de a da dovadă de respect unii față de alții, supunându-ne recomandărilor medicilor specialiști”, transmit reprezentanții DSP Timiș. În plus, aceștia mai atrag atenția asupra necesității respectării măsurilor de izolare la domiciliu, atunci când se impune acest lucru în urma anchetei epidemiologice.

„Pentru a valoriza eforturile și munca depusă până acum de intregul corp medical si de către autoritățile implicate în gestionarea pandemiei, este necesar să luăm atitudine, să tratăm cu seriozitate situația actuală și să fim exemple pentru cei din jurul nostru, respectând regulile. Eludând măsurile de prevenție impuse de situația epidemiologică actuală, impactul va fi nefavorabil, inclusiv și pe plan internațional, cetățenilor români fiindu-le impuse noi restricții de călătorie”, se încheie comunicatul DSP Timiș.

Comentarii

comentarii