Acasă Actualitate Record absolut, la Parada clătitelor 2023 de la Moneasa: 20.000 de clătite...

Record absolut, la Parada clătitelor 2023 de la Moneasa: 20.000 de clătite și 15.000 de vizitatori

DISTRIBUIȚI

Parada Clătitelor 2023 a ajuns la ediția a XXII-cea și a atras mii de vizitatori din Banat și Ardeal, în stațiunea Moneasa din județul Arad, în acest weekend, 29 -39 iulie.
 
Parada clătitelor este un eveniment de tradiție organizat cu sprijinul Consiliului Județean Arad și adună an de an mii de arădeni veniți din toate colțurile județului, dar și turiști din țară.
 
Pe lângă delicioasele clătite umplute cu diferite gemuri, dulcețuri și creme de ciocolată, au avut loc și două concerte extraordinare. 
 
Unul a fost sâmbătă seara, susținut de Cătălin Crișan, iar al doilea folcloric a avut loc, duminică, de la ora 15.00, unde și-au dat concursul șapte mari și îndrăgiți interpreți, printre care îi amintim pe Cristian Pomohaci, Tinu Vereșezan și Nicoleta Drăghici, alături de mai multe ansambluri și grupuri folclorice, foarte iubite de bănățeni și ardeleni.
 
Organizatorii susținut că cei 40 de comercianți vor pregăti 20.000 de clătite, ceea ce înseamnă un record absolut, pentru cele două zile, și vor participa peste 15.000 de vizitatori.

Comentarii

comentarii