Acasă Administraţie Rectificare de buget la CJT. Aleşii judeţeni au alocat 1,2 milioane de...

Rectificare de buget la CJT. Aleşii judeţeni au alocat 1,2 milioane de lei pentru plata unor lucrări la trei drumuri

807
DISTRIBUIȚI

Ziua de vineri a adus o nouă şedinţă extraordinară a Consiliului Judeţean Timiş. Aleşii judeţeni au fost convocaţi să voteze rectificarea bugetului. Principala modificare se referă la alocarea a peste un milion de lei pentru plata lucrărilor la trei drumuri aflate în administrarea CJT, şi care ar fi trebui acolperite din bani de la bugetul de stat.

Este vorba despre drumurile judeţene Şipet – Folea, Percosova – Roviniţa – Gherman şi Brestovăţ – Lucareţ. Suma plătită de la bugetul local ar urma să fie recuperată ulterior, la o nouă rectificare de buget, de la bugetul central, a anunţat preşedintele Consiliului Judeţean, Călin Dobra.

Este vorba despre trei proiecte finanțate din fonduri guvernamentale și din bugetul Consiliului Județean. În momentul acesta plățile din fonduri guvernamentale s-au suspendat până la o nouă rectificare, tocmai de aceea am luat decizia să plătim diferența până la stadiul fizic executat al lucrărilor. Am făcut noi rectificarea, săptămâna viitoare vom începe plățile și le vom depune la București până în data de 30 noiembrie, astfel încât să recuperăm această sumă, să fie decontată și să revină în bugetul propriu al Consiliului Județean”, a mai declarat Călin Dobra, președintele CJ Timiș.

Banii folosiţi vor proveni din bugetul Direcţiei Tehnice, unde erau  alocaţi la o serie de licitaţii care nu au fost încă finalizate şi nu vor putea să înceapă în curând.

Comentarii

comentarii