Acasă Actualitate Rector, prof. univ. dr. Aurel Ardelean, prezent la aniversarea a 20 de...

Rector, prof. univ. dr. Aurel Ardelean, prezent la aniversarea a 20 de ani de existenţă a Universităţii Româno-Americane

320
DISTRIBUIȚI

Prof. univ. dr. Aurel Ardelean, rector al Universităţii de Vest „Vasile Goldiş”, a participat, zilele trecute, la aniversarea a 20 de ani de existenţă a Universităţii Româno-Americane din Bucureşti. Prof. univ. dr. Aurel Ardelean a transmis un mesaj din calitate de preşedinte al Uniunii Universităţilor Private din România, cât şi din calitatea de rector fondator al Universităţii de Vest „Vasile Goldiş” din Arad. Cu acest prilej, prof. univ. dr. Aurel Ardelean, rector al UVVG, a transmis salutul Senatului Universităţii de Vest „Vasile Goldiş”, din care redăm câteva aspecte: „Împlinirea a 20 de ani de istorie instituţională a Universităţii Româno-Americane din Bucureşti constituie pentru întreg învăţământul superior privat din România, un motiv de mândrie şi de aducere de omagii tuturor celor care au contribuit, prin fapte şi împliniri, la edificarea unei adevărate citadele a învăţământului superior din România, a unei instituţii academice deschise şi dinamice cu un prestigiu recunoscut atât în ţară, cât şi în străinătate”.
Prof. univ. dr. Aurel Ardelean, rector al Universităţii de Vest „Vasile Goldiş”, a subliniat: „Şi în cazul Universităţii Româno-Americane se aplică crezul marelui om politic arădean – unul dintre corifeii Marii Uniri de la 1 Decembrie 1918, care a fost Vasile Goldiş, conform căruia „marile idealuri se împlinesc prin noi înşine”. Cei care au acţionat cu toată forţa şi convingerea în acest sens pot să demonstreze astăzi că învăţământul superior privat din România reprezintă o alternativă viabilă şi eficientă la învăţământul de stat”. 

 

Comentarii

comentarii