Acasă Actualitate Rectorii instituțiilor de învățământ superior tehnic din Timișoara, Cluj și București construiesc...

Rectorii instituțiilor de învățământ superior tehnic din Timișoara, Cluj și București construiesc împreună viitorul

DISTRIBUIȚI

Rectorii instituțiilor de învățământ superior tehnic din țară, dar și reprezentanți din cadrul universităților tehnice din Timișoara, Cluj și București, personal implicat în activitățile pentru alianțele europene, vor dezbate online, miercuri 20 aprilie, de la ora 18.00  teme de interes ale momentului în cadrul ediției 10 a webinarului Construim Împreună – Universitățile tehnice din România – Universități Europene.

Cu acest prilej  vor fi prezentate proiectele alianțelor europene cu implicarea universităților tehnice românești, urmate de discuții axate pe teme generale precum multi-campus, inovație și promovare la nivel global, promovare a educației, cercetării și inovării la nivel regional și european, dar și teme specifice pentru universitățile din ARUT.

Acest webinar are rolul și de conștientiza importanța politicilor începute de ARUT privind reforma învățământului superior tehnic și adaptarea acestuia la noile realități.

Totodată, va fi făcută cunoscută planificarea strategică a universităților de viitor pentru Universitatea Politehnica Timișoara, în colaborare cu partenerii proiectelor Universități Europene E³UDRES² și EIT-HEI EINS.

 

Comentarii

comentarii