Acasă Sport Regrete şi acuze după meciul cu C.F.R.

Regrete şi acuze după meciul cu C.F.R.

346
DISTRIBUIȚI

După meciul bun, reuşit de F.C. Timişoara în faţa celor de la C.F.R. Cluj, antrenorul bănăţenilor şi-a exprimat nemulţumirile legate, în principal, de modul de arbitraj. Tehinicianul lui Poli şi-a felicitat jucătorii pentru atitudinea şi spiritul de luptă pe care le-au arătat în meciul contra ardelenilor. “Moţul” nu a înţeles maniera de arbitraj, mai ales că bănăţenii au fost privaţi de două penaltyuri clare. Fazele cu pricina au fost în repriza întâi, când Mansour a fost oprit prin fault de Nuno Claro şi în repriza a doua, când Peralta a făcut henţ în careu.
Alexa: “Am pierdut două puncte”
Căpitanul lui Poli a reuşit  să facă un meci de zile mari pentru formaţia bănăţeană. Impulsionat de miza meciului, dar şi pentru că Sabău a jucat cu el la construcţie, Alexa a recuperat multe mingi, a alergat mult şi a dat pase decisive. Jocul bun al timişoreanului a culminat cu reuşita din prelungiri. Alexa l-a învins pe portarul ardelean cu o lovitură de cap, reuşind să ridice tribunele în picioare. “Chirurgul” este la al doilea gol în acest sezon, dar e primul marcat pe arena “Dan Păltinişanu”. Jucătorul este de părere că s-au pierdut două puncte vitale în lupta pentru campionat. Alexa nu înţelege cum arbitrii greşesc mai mereu în favoarea clujenilor. Timişoreanul dedică reuşita din minutul 98 vicepreşedintelui Emil Roşianu.
Marian Iancu: “Le-a fost frică să dea penalty!”
Remiza contra clujenilor a aprins spiritele în conducerea grupării bănăţene. Marian Iancu s-a arătat extrem de nemulţumit de maniera de arbitraj a lui Constantin. Patronul nu înţelege de ce la un astfel de meci, cu o importanţă capitală, a fost delegat un arbitru al cărui tată a fost arestat în acest an. Iancu a declarat că este mândru de echipa sa şi i-a făcut pe clujeni campioni de chirpici. Şeful clubului bănăţean s-a arătat scârbit de tot ce se petrece în fotbalul românesc, amintind printre altele şi Cazul “Valiza”. Chiar şi preşedintele bănăţenilor a ieşit la atac. Acesta contestă, în principal, neacordarea celor două penaltyuri. Chivorchian a spus că a întrebat mari arbitri dacă a fot lovitură de la 11 metri, în cele două faze, iar aceştia au confirmat că în ambele faze se impunea acordarea loviturii de pedeapsă. F.C. Timişoara urcă, în urma acestui rezultat, pe locul trei, cu 51 de puncte. Urmează o altă partidă dificilă pentru alb-violeţi, contra celor de la Steaua, partidă ce trebuie neapărat câştigată, pentru a menţine speranţele la grupele Ligii Campionilor.

Comentarii

comentarii