Acasă Economic Reşiţa Reductoare, a 6-a prezenţă la Hannover Messe

Reşiţa Reductoare, a 6-a prezenţă la Hannover Messe

DISTRIBUIȚI

stand Reşiţa ReductoareHannover Messe, eveniment ce se desfăşoară anual în Germania, a devenit, prin renumele câştigat de-a lungul timpului, evenimentul tehnologic cel mai important din lume. Expoziţia specializată în subcontractare industrială şi servicii, automatizare industrială, tehnologii energetice, reductoare şi transmisii de mare putere, microtehnologie, noi tehnologii pentru viitor, a reunit şi de această data 13 târguri industriale internaţionale, desfăşurate în paralel. Reşiţa Reductoare s-a aflat pentru a şasea oară la Hannover Messe, cu un stand de prezentare al produselor companiei, în perioada 20 – 24 aprilie 2009, sub pavilion naţional, în cadrul „Programului de promovare a exporturilor”.
Despre participarea din 2009 de la Hannover, directorul executiv Reşiţa Reductoare, Zoltan Korka, a declarat: „Am revenit cu mare plăcere la Hannover Messe, pentru că acesta este locul de prezentare al inovaţiei în tehnică şi industrie. Am întâlnit, la fiecare participare, parteneri de afaceri pe care îi cunoşteam doar după nume, ca urmare a unor proiecte derulate în comun, sau parteneri cu care am stabilit o regulă nescrisă, potrivit căreia Hannover Messe este ocazia cu care putem discuta proiectele derulate, proiecte de viitor sau, pur şi simplu, ne oferă plăcerea de a ne reîntâlni după un an pentru a schimba impresii, păreri, sugestii. Din punctul de vedere al unei persoane care, de mulţi ani, participă constant la numeroase expoziţii în Europa, Africa sau Asia, fie ca expozant, sau doar ca vizitator, Hannover Messe este un model de organizare care subliniază ideea că tehnologia, inovaţia şi progresul în ştiinţă determină esenţial succesul în cadrul concurenţei într-o economie tot mai globalizată".
Hannover Messe este locul de „întâlnire” al tehnologiilor de vârf, locul în care participanţii expun ultimele realizări în domeniu şi, nu în ultimul rând, locul în care oamenii din diverse culturi şi civilizaţii gândesc şi comunică într-un limbaj comun: cel al tehnicii.
"Pentru firma pe care o reprezint, participarea la acest târg a fost întotdeauna un succes, pentru că nenumăratele contacte avute s-au materializat de fiecare dată în cel puţin un contract de colaborare. Şi participarea de anul acesta are toate şansele să reconfirme bunele rezultate obţinute în anii precedenţi, prognoză care se bazează pe numărul discuţiilor concrete purtate cu potenţiali beneficiari şi pe numărul semnificativ de cereri de ofertă recepţionate în perioada târgului“- consideră Zoltan Korka, director executiv, Reşiţa Reductoare.

Comentarii

comentarii