Acasă Actualitate Reîncep lucrările pe Calea Stan Vidrighin. Tramvaiele ar putea circula din nou...

Reîncep lucrările pe Calea Stan Vidrighin. Tramvaiele ar putea circula din nou abia la toamnă

DISTRIBUIȚI

Circulația tramvaielor nu va demara din nou prea curând pe Calea Stan Vidrighin, finalizarea lucrărilor pe ultima porțiune aflată în lucru ar putea avea loc doar în toamnă.

De curând au fost reluate lucrările pe bulevardul amintit, la intersecția cu strada 1 Decembrie 1918, aceasta fiind ultima etapă din proiect, spune primarul Dominic Fritz. El își dorește ca din toamnă pe această porțiune să se circule din nou cu tramvaiele, din toamnă.

”Am reînceput lucrările pe Vidrighin, la intersecția cu 1 Decembrie 1918, ultima etapă importantă din proiect. Obiectivul nostru e ca până în toamnă să terminăm șantierul și noile tramvaie să circule din nou de pe Cetății până în sensul giratoriu de la AEM. Acum, refacem de la fundație toată zona intersecției pentru ca din martie să montăm linia de tramvai aici. Reabilitarea completă a bulevardului e unul din șantierele mari pe care le avem în lucru. În decembrie am semnat contractul în valoare de 15 milioane euro, fonduri europene, pentru acest proiect”, a anunțat Fritz.

Comentarii

comentarii