Acasă Economic Relansarea cursurilor din cadrul proiectului TREPAN

Relansarea cursurilor din cadrul proiectului TREPAN

DISTRIBUIȚI

Universitatea din Craiova, alături de partenerii naţionali şi transnaţionali derulează în perioada noiembrie 2008 – octombrie 2011 proiectul TREPAN – Regândirea şi consolidarea culturii antreprenoriale prin furnizarea de instruire şi dezvoltarea de parteneriate la nivel (trans)naţional, selectat în cadrul Programului Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane şi cofinanţat de Uniunea Europeană prin Fondul Social European.
Proiectul se adresează angajaţilor, întreprinzătorilor, persoanelor care doresc să iniţieze o afacere independentă şi personalului de conducere din întreprinderi, în special din micro-întreprinderi şi IMM-uri, din regiunile Sud-Vest Oltenia, Vest, Centru şi Nord-Vest.
Proiectul îşi propune creşterea gradului de interes şi conştientizare faţă de cultura antreprenorială, implementarea de programe şi oferirea de servicii inovative pentru încurajarea antreprenoriatului şi consolidarea culturii antreprenoriale, furnizarea de instruire în domeniul administrării afacerilor, în special pentru personalul microîntreprinderi şi IMM-uri, încurajarea antreprenoriatului prin oferirea de servicii suport pentru start-up-uri.
în cadrul proiectului se vor desfăşura stagii de instruire, formate din 12 module de curs, fiecare modul având o durata de 12 ore. Odată cu finalizarea stagiului, se vor primi diplome recunoscute naţional şi internaţional. Participarea la cursuri este gratuită.
Pentru Regiunea Vest, partenerul Universităţii din Craiova este Expert Consulting Timişoara.

Comentarii

comentarii