Acasă Actualitate Relicve istorice, uitate de autorități, pe străzile din Timișoara

Relicve istorice, uitate de autorități, pe străzile din Timișoara

614
DISTRIBUIȚI

Dacă în urmă cu mulți ani, cabinele telefonice creau cozi, acum, acestea stau să pice din cauza nepăsării autorităților. În unele cazuri, pereții de sticlă au fost sparți, iar alte cabine se mai sprijină de un șurub sau două, stând să cadă la un vânt mai puternic. Au fost rupte și telefoanele, care oricum nu mai funcționează de ani de zile.

Două exemple de astfel de cabine, care deranjează estetic și încurcă trecătorii, se găsesc pe bv. Sudului și în stația Matei Basarab de pe linia de tramvai 4. Prima se găsește într-un mic spațiu verde, împrejmuit pe partea unde înainte se intra în cabină. Aceasta este într-o vizibilă stare de degradare, cu elemente de fier ruginite și cu mizerie, atât înăuntrul cât și împrejurul său.

Cea din stația Matei Basarab nici măcar nu mai are telefon, piciorul de susținere a ajuns mai mult ruginiu decât albastru, iar pe alocuri au fost scrise mâzgâleli și lipite abțibilduri. Cabina încurcă trecătorii, rămânând doar o bucată de metal fără uz, care reamintește de un operator de telefonie acum inexistent.

Comentarii

comentarii