Acasă Actualitate Reluarea zborurilor Stuttgart – Timișoara, o veste bună pentru mulți dintre pasageri

Reluarea zborurilor Stuttgart – Timișoara, o veste bună pentru mulți dintre pasageri

DISTRIBUIȚI

Primul zbor pe ruta Stuttgart – Timișoara a ajuns luni dimineață, la 8.35, pe Aeroportul Timișoara, cu 87 de călători la bord.

“L-am așteptat pe primul pasager cu un cadou din partea aeroportului, un bun venit care să-i însenineze ziua și un semn de bun augur pentru toate celelalte curse ce vor urma. Venit pentru business la Timișoara, Johann a fost bucuros de reintroducerea acestui zbor direct, mai ales că din septembrie a făcut multe drumuri cu escală ca să ajungă din Stuttgart aici”, au transmis cei de la Aeroportul Timișoara.

Compania Eurowings va opera pe această destinație în fiecare luni și vineri cu zboruri tur-retur.

Stuttgart este un oraș în care activează aproximativ 150.000 de companii, în special din industria de înaltă tehnologie. Este renumit ca leagănul industriei de automobile din Germania și este găzduit de sediul central al Mercedes-Benz și Porsche.

Stuttgart, capitala statului Baden-Württemberg din sudul Germaniei, se află într-un bazin închis de livezi și dealuri acoperite de pădure. În partea de jos a văii, veți găsi râul Neckar și partea mai veche a orașului, cu frumoase clădiri istorice și case urcând ușor pe versanții din jur.

Detalii privind orarul zborurilor și prețul biletelor găsiți pe site-ul companiei aeriene.

Comentarii

comentarii