Acasă Actualitate Primarul unei comune din judeţul Arad este judecat pentru purtare abuzivă

Primarul unei comune din judeţul Arad este judecat pentru purtare abuzivă

536
DISTRIBUIȚI

Primarul comunei arădene Şeitin, Remus Păcurar, a fost trimis în judecată de procurori, după ce a fost reclamat de un angajat de comportament abuziv.
Ştefan Buha, angajat la Primăria Şeitin ca operator calculatoare, susţine că divergenţele dintre el şi primar au început după ce el a refuzat să întocmească un proces verbal în fals. Buha a afirmat că a fost înjurat de mai multe ori de primar, mutat pe un alt post din cadrul Primăriei Şeitin, iar apoi a fost demis printr-un ordin al primarului. „Am terminat Dreptul şi Ştiinţe Economice, am specializare la Geneva şi Lyon, drept administrativ. Am fost trimis să vidanjez pristele, să car lemne cu roaba, pietre cu cei de la ajutor social. Ce vrea, aia face în satul ăsta, de ani de zile. Şi majoritatea celor care l-au ales, de frică l-au ales, E violent. Pe fiul meu l-a dat cu capul de pereţi, de xerox“, a declarat Ştefan Buha.
După ce a fost demis, angajatul primăriei l-a acţionat pe primar în instanţă, unde a câştigat dreptul de a fi reangajat. Buha susţine că după ce a fost reangajat, primarul din Şeitin a continuat să-l înjure şi să-l jignească, fapt pentru care l-a acţionat în instanţă.
Pentru a proba cele afirmate, bărbatul a cumpărat o cameră video, cu care a filmat unele incidente dintre el şi edil.
Primarul Remus Păcurar este judecat în prezent pentru purtare abuzivă. „A fost trimis în judecată primarul Păcurar Remus, pentru că în mai multe împrejurări, în anii 2008 – 2009, a folosit expresii jignitoare la adresa unui angajat din primărie“, a declarat procurorul Lucian Dolcu, din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad.
Remus Păcurar a spus că în acest caz este vorba de o provocare şi că îşi va căuta dreptatea în instanţă. „Este o înscenare politică. Şi nu vreau să spun mai multe. Nu l-am înjurat, nu l-am bruscat. Eu sunt hărţuit“, a declarat primarul comunei arădene Şeitin. Dacă va fi găsit vinovat, Remus Păcurar va fi suspendat din funcţie.
Sursa: NewsIn
 

Comentarii

comentarii