Acasă Sport Remus Steop şi Orlando Trandu părăsesc Fortuna Covaci

Remus Steop şi Orlando Trandu părăsesc Fortuna Covaci

343
DISTRIBUIȚI

Şoc la Fortuna Covaci! Remus Steop a demisionat din funcţia de antrenor principal. Antrenorul bănăţenilor a anunţat conducerea clubului joi seară despre demisia sa. „Am simţit că trebuie să se întâmple ceva. Cine ştie, poate prin faptul că am plecat de pe banca tehnică se va produce un efect pozitiv asupra jucătorilor şi, în acest fel, vor apărea şi punctele. Doar timpul va arăta dacă decizia mea este cea mai bună. Ţin să precizez că nu mi-e tot una că mă despart de Fortuna Covaci, pentru că acolo am început munca de la zero şi am reuşit să promovez cu această echipă în Liga II”, ne-a declarat Remus Steop. În continuare, de echipă se va ocupa Gheorghe Marişescu, fostul antrenor secund.
Plecarea lui Remus Steop nu va fi însă singura de la Fortuna Covaci. Oli Trandu, directorul sportiv al Fortunei, va spune şi el pas unei viitoare colaborări cu echipa din sătucul timişean. Ascensiunea extraordinară a clubului din Covaci din ultimii ani li se datorează în mare măsură celor doi demisionari, Remus Steop şi Oli Trandu, aceştia punând în practică un proiect pe termen lung care s-a soldat cu o promovare spectaculoasă în Liga II. Din păcate, după promovare, conducerea clubului nu a fost capabilă să transfere la Fortuna câţiva fotbalişti experimentaţi, preferând să meargă tot pe mâna unor jucători pentru care saltul de o ligă a fost prea mare, acest lucru putând fi sesizat dacă privim rezultatele obţinute, „dacii liberi covăceni” având doar patru puncte în clasament, cu care ocupă penultima poziţie în ierarhia Ligii II, seria II-a.
Altfel, Fortuna Covaci a făcut, în cele din urmă, deplasarea la Otopeni, chiar dacă toată săptămâna aceasta, reprezentanţii clubului au anunţat că echipa nu se va deplasa în localitatea amintită până când FRF nu va trimite o adresă prin care să înştiinţeze ce măsuri se vor lua în cazul neplăţii banilor pentru atacantul Drăghici. „Azi dimineaţă (n.r. – vineri) am  primit la club o adresă din partea FRF prin care suntem informaţi că CS Otopeni nu vor fi programaţi la jocurile din Liga II dacă nu ne achită datoria de 20.000 de euro până la data de 29 octombrie. Astfel, am luat decizia să ne deplasăm la Otopeni pentru jocul de sâmbătă”, a precizat Tavi Stăncioiu, ofiţerul de presă al Fortunei.

Comentarii

comentarii