Acasă Actualitate REPER și-a desemnat candidații pentru alegerile locale: Raul Olajos – la Primăria...

REPER și-a desemnat candidații pentru alegerile locale: Raul Olajos – la Primăria Timișoara, Anca Micșa-Oprea – la Primăria Lugoj

DISTRIBUIȚI

Filiala Timiș a Partidului Reînnoim Proiectul European al României (REPER) și-a desemnat, pe bbaza votului membbbrilor, candidații pentru alegerile locale din 9 iunie. Pentru Primăria Timișoara, candidatul propus este Raul Olajos, actualmente consilier județean, fost președinte al PLUS și co-președinte al USR-PLUS Timiș. Acesta are o experiență de peste 20 de ani în management și de peste 10 ani de expertiză financiar-contabilă, inclusiv pentru dosare instrumentate de DNA sau DIICOT.

Lansarea candidaturii va avea loc pe 21 aprilie, ocazie cu care vor fi prezenți și copreședinții de la nivel național – europarlamentarii REPER Dragoș Pîslaru și Ramona Strugariu.

Lista de consilieri locali din Timișoara este deschisă tot de Raul Olajos, iar ordinea următorilor nouă este: Bianca Luca (arhitect, antreprenor și consilier județean), Andrei Meșter (Project Manager și consilier local), Patricia Blidariu (arhitect), Harry Müller, Daniela Lăcătușu, Flavius Gligor, Arabela Stoicănescu, Răzvan Lucian Cătău și Diana Maftei.

De asemenea, pentru Primăria Lugoj, REPER o propune pe Anca Micșa-Oprea, actualul city manager al municipiului de pe Timiș și copreședinte al REPER Timiș.

Cristian Răducă, cel de-al doilea copreședinte județean REPER și fost consilier local, este candidatul pentru Primăria Șag, iar la Dumbrăvița va intra în cursa electorală Radu Vlădescu, actual consilier local, gemolog de profesie și antreprenor.

Pe lângă aceste localități, partidul va avea liste de consilieri locali în Sânmihaiu Român și Bogda. Pentru Consiliul Județean Timiș, REPER propune o listă deschisă de cei doi copreședinți – Cristian Răducă și Anca Micșa-Oprea, urmați de Dănuț Petrișor Tamaș (actual consilier județean). Candidații REPER au fost validați vineri, 29 martie, și de către Biroul Național al partidului.

Comentarii

comentarii