Acasă Eveniment Reprezentanţii partidelor politice din Timişoara se întâlnesc cu reprezentanţii societăţii civile

Reprezentanţii partidelor politice din Timişoara se întâlnesc cu reprezentanţii societăţii civile

DISTRIBUIȚI

Reprezentanţii partidelor politice din Timişoara se vor întâlni cu membrii societăţii civile, la Casa Adam Muller Guttenbrun, luni, 23 aprilie, de la ora 11.00. Evenimentul este organizat de CRIES Timişoara – Centrul de Resurse pentru Iniţiative Etice şi Solidare – în cadrul proiectului Rolul Dialogului Social în Dezvoltarea Incluziunii Sociale Active.

Marian Tătaru (foto), coordonatorul Grupului Local de Acţiune Timişoara, a spus că vor fi prezentate rezultatele referitoare la principalele dimensiuni ale bunăstării, aşa cum au fost exprimate de către timişoreni în urma unui amplu proces de consultare cetăţeanească.

Consultarea timişorenilor a avut loc în perioada iunie-decembrie 2011, folosindu-se o metodologie de lucru elaborată de către Consiliul Europei.

Puterea de cumpărare şi indicatorii care fac referinţă la relaţiile interumane se află în topul preocupărilor timişorenilor. “Ceea ce ne impune o regândire a strategiilor de dezvoltare avute în vedere pentru Timişoara”, susţine Tătaru.

Comentarii

comentarii