Acasă Actualitate Reprezentanții unui club din Timișoara au fost amendați pentru că tulbură liniștea...

Reprezentanții unui club din Timișoara au fost amendați pentru că tulbură liniștea locuitorilor pe timp de noapte

1919
DISTRIBUIȚI

Polițiștii locali au organizat acțiuni pe timp de noapte, în acest weekend, pentru a verifica atât sesizările cu privire la tulburarea liniștii publice pe timp de noapte, cât și pentru a verifica dacă unele societăți comerciale care din cauza neregulilor constatate anterior controlului aveau activitatea suspendată respectă dispoziția de suspendare a activității.

La spălătoria cu fise Nordia Voda de pe str. Ctin Prezan s-a constatat că aceasta funcționa în continuare pe timp de noapte, deși în urma sancțiunilor repetate s-a dispus suspendarea activității. Același lucru s-a constatat și în cazul Clubului Everytime, din Piața Traian, care nu respecta dispoziția de suspendare. În ambele situații s-a luat măsura sancționării contravenționale cu câte 2000 lei, în cazul clubului Everytime fiind aplicată sancțiune și pentru tulburarea liniștii locuitorilor pe timp de noapte.

Restaurantul Yugo de pe str. Paul Chinezu a fost de asemenea, sancționat deoarece nu deținea acord de funcționare.

„Astfel de acțiuni au loc periodic pentru luarea măsurilor legale în cazul restaurantelor, teraselor, cluburilor etc care nu respectă legislația referitoare la deținerea de documente de funcționare, dar și pe cea privind ordinea și liniștea publică”, trasnmit reprezentanții Poliției Locale Timișoara.

Comentarii

comentarii