Acasă Actualitate Reprezentație de baschet, de Ziua Națională a României

Reprezentație de baschet, de Ziua Națională a României

DISTRIBUIȚI

Baschetbaliștii noștri joacă pe teren propriu în etapa secundă din returul Ligii Naționale. Leii din Banat vor întâlni Laguna București, vineri, 1 Decembrie, de la ora 17.00, la sala Constantin Jude.

Alb-violeții vin după două succese în campionat și după o lună noiembrie în care au câștigat toate cele cinci meciuri disputate. De cealaltă parte, Laguna a pierdut toate cele nouă partide jucate în acest sezon.

„Băieții nu se vor relaxa. Îmi cunosc echipa, poate se va descărca, din punct de vedere emoțional sau fizic, dar nu se va relaxa. Adversarul trebuie respectat, chiar dacă până acum a avut rezultate mai puțin reușite. Totuși, etapa trecută a jucat un baschet bun și a fost aproape de surpriză cu Voluntari. Trebuie să recunoaștem că avem statutul de echipă cu prima șansă, dar de la un simplu statut pe hârtie până la ultimul fluier trebuie muncit”, spune Dragan Petricevic, antrenor principal SCM winsed.swiss Mozzart Bet Timișoara

Decembrie va fi o lună foarte solicitantă pentru baschetbaliștii noștri care vor disputa șapte partide, între 1 și 29 decembrie, dintre care patru în deplasare, una dintre ele în Croația, iar alta în Cehia.

Comentarii

comentarii