Acasă Actualitate Restart Energy a renovat cu 70.000 de euro cantina Colegiului Bănățean Timișoara

Restart Energy a renovat cu 70.000 de euro cantina Colegiului Bănățean Timișoara

DISTRIBUIȚI

Luni, 6 noiembrie, Restart Energy a inaugurat unul dintre cele mai recente proiecte de implicare socială. Este vorba de renovarea integrală din fonduri proprii a cantinei Colegiului Național Bănățean din Timișoara, unde învață 2.500 de elevi deserviți de 300 de profesori și angajați.

Acesta este unul dintre cele mai prestigioase licee din Timișoara, iar  investiția s-a ridicat la peste 70.000 de euro. 

Cu acest prilej, prof. Alexandru Tănăsie, directorul Colegiului Național Bănățean, a declarat:

”Renovarea acestei cantine este o mare bucurie pentru toată familia colegiului. Ați observat zâmbetele de bucurie ale copiilor și profesorilor. Este o investiție foarte importantă și în numele celor 2.500 de elevi și 300 de cadre didactice și angajați vreau să spun un simplu ”Mulțumesc…!” companiei Restart Energy care a dus la capăt acest proiect deosebit și necesar. În cantină a fost schimbat tot. Totul este nou”.

Armand Doru Domuța, CEO Restart Energy, a adăugat:

”Colegiul Național Bănățean este una dintre cele mai prestigioase unități de învățământ din Banat. Renovarea cantinei este un proiect deosebit de important pentru noi pentru care am pus suflet de la început. Valoarea este de 70.000 de euro.

Mulțumesc echipei care a realizat disein-ul și arhitectura, doamnei Amira, domnului arhitect Ioniță și întregii echipe. Mulțumesc domnului director Tănăsie și a colectivului CNB, pentru colaborarea foarte bună. Restart Energy este o companie care se implică activ în rezolvarea problemelor comunităților locale și sprijină activ educația și sănătatea, de la modernizarea unor saloane de spital, la oferirea de burse de studiu, dotarea școlilor cu tehnologie și vom continua să sprijinim educația și sănătatea”.

Modernizarea cantinei a constat în lucrări de construcție, de schimbarea instalațiilor termice, sanitare și electrice, schimbarea gresiei, faianței, a corpurilor de iluminat și a mobilierului Au fost făcute amenajări interioare.

Colegiul Național Bănățean este situat într-o clădire cu istorie, creată de arhitectul vienez Eduard Reiter, care funcționează ca instituție de învățământ încă de la început, din anul 1773. 

Cantina Colegiului Național Bănățean se afla într-o stare precară de ani de zile, ultimele lucrări de renovare fiind efectuate în urmă cu 20 de ani.

Comentarii

comentarii