Acasă Actualitate Retailerul german TEDi, care vinde produse de la 1 euro, deschide magazine...

Retailerul german TEDi, care vinde produse de la 1 euro, deschide magazine în parcurile de retail ale Scallier, inclusiv la Timișoara

DISTRIBUIȚI

Retailerul german TEDi va deschide patru noi magazine pe plan local în spații închiriate în parcurile de retail ale polonezilor de la Scallier, a anunțat dezvoltatorul. În plus, și retailerul Hervis se alătură chiriașilor din noile parcuri de retail.

Pe lângă magazinele TEDi, și Hervis va deschide noi magzine în parcurile dezvoltate de Scallier, potrivit unui comunicat al dezvotlatorului remis Economica.net. În total, noile unități vor ocupa o suprafață de 5.500 de mp. TEDi va deschide magazine la Timișoara, Vaslui, Moșnișa Turda, pe o suprafață de 3.700 de mp ăn total, iar Hervis la Vaslui și Turda.

În afară de parcul de retail din Moșnița, care se va deschide anul viitor, restul magazinelor vor primi clienți începând cu acest an. Scallier se află în discuții avansate și cu alți chiriași. Scallier a deschis anul trecut două parcuri de retail, la Focșani și Roșiorii de Vede, cu o suprafață totală de 11.000 de mp.

„Intrarea pe piața românească este o consecința a dezvoltarii dinamice a țării. Locuitorii din România se așteaptă la o ofertă comercială extinsă și modernă nu doar în cele mai mari aglomerări. TEDi are cerințe specifice pentru calitatea imobilelor în care deschidem magazine, iar noile parcuri ale Scallier îndeplinesc aceste standarde. Pe baza cooperării anterioare pe piața poloneză, compania a decis să deschidă patru magazine în locațiile dezvoltate de Scallier”, a declarat un reprzentant al retailerului.

Un magazin al retailerului german se va deschide la Baia Mare, pe 17 martie, într-un parc de retail dezvotlat de belgienii de la Mitiska, potrivit 2mnews.

TEDi este un lanț de retail cu peste 2.670 de magazine în 10 țări europene și care are circa 24.000 de angajați. Compania cu sediul în Dortmund, este unul dintre jucătorii importanți în sectorul de retail non-food. Într-un magazin se pot găsi o varietate de produse pentru decor, gospodărie, papetărie sau articole de bricolaj.

Comentarii

comentarii