Acasă Actualitate Retim a prezentat campania de educare ”Ora Reciclării” elevilor de la Școala...

Retim a prezentat campania de educare ”Ora Reciclării” elevilor de la Școala gimnazială din Pesac

DISTRIBUIȚI

Echipa RETIM Ecologic Service și ADID Timiș au pornit o campanie de educare și conștientizare în școlile din județ având ca temă principală reciclarea.

După ce în 8 martie, specialiștii Retim au fost la Școala gimnazială Boldur, avum elevii claselor a III-a, a IV-a, a VII-a și a VIII-a ai școlii din Pesac, jud Timiș i-au primit pe angajații Retim pentru Ora Reciclării.

”Ora Reciclării” s-a bucurat de deschiderea pe care proiectul “Educație pentru noua Generație” a avut-o față de activitatea Retim cu și despre colectarea separată, astfel că echipa a fost invitată să discute cu elevii școlii din Pesac, jud. Timiș.

Obiectivul Retim este ca elevii să știe ce și unde se aruncă, care sunt motivele pentru care e important să facem colectarea separată a acestora, dar și informații generale despre tot ce înseamnă procesul de gestionare corectă a lor.

Specialiștii Retim au explicat prin materiale interactive cât de simplu este să colectezi separat, ce consecințe sunt dacă depunem deșeurile în amestec, cât de important e gestul fiecăruia de a respecta câteva reguli clare pentru un mediu mai curat și mai sănătos.

“Apreciem deschiderea cadrelor didactice și dorința elevilor pentru acumularea de informații despre gestionarea corectă a deșeurilor și vom continua să aducem în rândul cât mai multor elevi și profesori aceste lecții atât de valoroase pentru noi și pentru mediu”, arată Retim.

Comentarii

comentarii