Acasă Actualitate Retim: Te-ai întrebat cum colectezi deșeurile separat și corect? Iată cele 4...

Retim: Te-ai întrebat cum colectezi deșeurile separat și corect? Iată cele 4 reguli

DISTRIBUIȚI

Te-ai întrebat cum colectezi deșeurile separat și corect? Este foarte simplu! Citește cele 4 reguli ale colectării separate și afli în doar 30 de secunde cum poți gestiona corect deșeurile! – îndeamnă Retim Timișoara.

REGULA 1 – Ambalajele din sticlă se depozitează obligatoriu în clopotul verde fără capac. Acestea trebuie golite în prealabil.

REGULA 2 – orice ambalaje din hârtie, carton, plastic, metal (indiferent de proveniență sau dimensiuni) se depozitează în recipientul galben. Acestea trebuie golite, clătite, turtite sau strivite în prealabil.

REGULA 3 –Celelalte deșeuri menajere, adică cele nereciclabile, se depozitează în recipientul negru.

REGULA 4 – Este strict interzisă depozitarea altor deșeuri în recipientele menționate mai sus (de exemplu – periculoase, voluminoase sau din construcții și amenajări).

Încearcă și tu și hai să arătăm că ne pasă împreună! –îndeamnă Retim.

Dacă te întrebi de ce nu „mi s-a ridicat gunoiul?”

REGULA 4 – Este strict interzisă depozitarea altor deșeuri în sau lângă recipientele menționate mai sus (de exemplu – crengi sau iarbă/frunze în cantități mari, deșeuri periculoase, voluminoase sau din construcții și amenajări).

Ei bine, am promis că vom lupta împreună pentru un oraș mai curat, dar există și limitări. În momentul în care găsim în containere deșeuri care nu se află în conformitate cu culoare lor sau reprezintă un pericol pentru a fi transportate cu altele, nu putem să punem în pericol siguranța angajaților, astfel că toate deșeurile voluminoase, din construcții sau amenajări sunt ridicate prin în campanii speciale, doar accesează https://retim.ro/.

 

 

Comentarii

comentarii