Acasă Actualitate Retro Revelion, pentru cei mari, și Scrisori pentru Moșul, pentru cei mici,...

Retro Revelion, pentru cei mari, și Scrisori pentru Moșul, pentru cei mici, evenimente organizate de Primăria Timișoara în această lună

DISTRIBUIȚI
Timisoara in centru brad

Primăria Timişoara pregătește o seară retro, în perspectiva întâmpinării anului 2020. În seara de 31 decembrie în Piaţa Victoriei, la „Retro Revelionul de la Timişoara”va urca pe scenă trupă suedeză REDNEX, care a dobândit notorietate datorită piesei ”Cotton Eye Joe”.

Alături de Rednex, cei prezenţi se vor bucura şi de momentele artistice semnate de trupele Akcent şi Phaser, precum şi  de recitalul  artistei Sandra N. Seara va fi deschisă realizatorul emisiunilor muzicale de le Radio Timişoara, Bogdan Puris, iar moderatorul Revelionului va fi Florin Mihoc. Trecerea în noul an va fi marcată cu un foc de artificii, iar accesul la eveniment este gratuit.

Pentru cei mici, Primăria a pregătit și o altă surpriză. În cadrul Târgului de Crãciun, va fi marcat momentul venirii lui Moș Crăciun, care va aduce cadouri pentru toţi copiii care au scris scrisori. Lânga bradul din Piaţa Victoriei, va exista, începând din 11 decembrie, o cutie în care copiii pot depune scrisori, iar mai apoi, în seara de 19 decembrie, la ora 19.00, Moş Crãciun va aduce daruri.

În data de 19 decembrie, de la ora 17.00, se va organiza și un moment artistic. Programul va fi deschis de compania Phantasia, în colaborare cu Teatrul pe Roți Arad, cu spectacolul „Atenţie! Moş Crăciun există”, spectacol care va prefața venirea lui Moş Crãciun. Parteneri în cadrul organizării acestei acțiuni mai sunt: Ness Digital Engineering, Raiffeisen Bank, UPC România și Coca-Cola România.

Comentarii

comentarii