Acasă National Revin ploile în Banat

Revin ploile în Banat

520
DISTRIBUIȚI

ploi timisoara

În zilele următoare, un nou val de aer din nordul Africii se va extinde peste ţara noastră. Prin urmare, atmosfera se încălzeşte din nou, iar miercuri şi joi vremea devine calduroasă în majoritatea regiunilor.

Temperaturile maxime vor atinge 33, chiar 34 de grade în Câmpia Română. La jumătatea săptămânii însă, ploile de vară, însoţite de vânt, fenomene electrice şi posibil grindină, vor acoperi treptat vestul, centrul şi nordul ţării – informează digi24.ro.

Conform ANM, în Banat, în zilele de 19 și 20 august, temperaturile vor marca o creştere treptată şi vor atinge medii ale maximelor de aproximativ 30 de grade şi ale minimelor de 16 grade. Ulterior, vremea se va răci cu aproximativ 6 grade, devenind răcoroasă în intervalul 22-25 august. După această dată, valorile termice vor creşte spre cele normale pentru ultima decadă a lunii august, cu 26…29 de grade în orele amiezelor şi 14…15 grade în timpul nopţilor.

Probabilitatea de ploaie va fi ridicată pe tot parcursul intervalului de prognoză (19-31 august), exceptând primele trei zile, când vremea va fi frumoasă. În jurul datei de 21 august, se pot acumula cantităţi de apă mai însemnate.

Foto: Constantin Duma

Comentarii

comentarii