Acasă Actualitate Revoltător! Timișorenii donează pentru spitale, elevii nu au internet, artiștii mor de...

Revoltător! Timișorenii donează pentru spitale, elevii nu au internet, artiștii mor de foame, dar Primăria Timișoara are bani de panseluțe și petunii

2943
DISTRIBUIȚI

Dominic Fritz, candidatul USR la Primăria Timișoara, critică, încă o dată, felul în care Primăria Timișoara își gestionează fondurile. De această dată, în atenția „neamțului” au intrat florile cu care Primăria Timișoara decorează zona centrală a orașului.

„Mii de timișoreni au donat în ultimele săptămâni pentru dotarea spitalelor timișorene. (…) 1500 elevi din Timișoara nu au acces la educație online, zeci de timișoreni donează laptopuri și tablete. (…)Sute de artiști timișoreni nu știu cum vor supraviețui cultura în următoarele luni. Primăria are bani de panseluțe și petunii”, scrie acesta, într-o postare pe Facebook.

Useristul critică, astfel, prioritățile municipalității, în această perioadă și pe viitor. „Suntem la pragul unei recesiuni de proporții istorice care va lovi bugetul orașului în modul cel mai brutal posibil. Apreciez și eu frumusețea unor flori, dar altele sunt prioritățile acum. Ce vedem aici e ori inconștient ori iresponsabil. Amândouă variantele mă sperie. Și cu siguranță nu vom accepta să fie îmbrăcate în siropoasa laudă de sine a primarului pe care deja o anticipăm”, mai transmite acesta.

Horticultura SA va monta aproximativ 450.000 de mușcate și petunii în aranjamente decorative în zona centrală a orașului, pentru a le înlocui pe cele bienale.

Comentarii

comentarii