Acasă Eveniment Revoluţionarii PSD Timiş merg la Bucureşti, la Congresul Departamentelor Revoluţionarilor Social Democraţi

Revoluţionarii PSD Timiş merg la Bucureşti, la Congresul Departamentelor Revoluţionarilor Social Democraţi

418
DISTRIBUIȚI

Zeci de luptători în Revoluţia din Decembrie 1989 de la Timişoara vor participa la Congresul Departamentelor Revoluţionarilor Social Democraţi din România, vineri, 4 mai, la Bucureşti.

Dinu Buhăianu, luptător cu merite deosebite, membru în conducerea Departamentului Revoluţionarilor din cadrul PSD Timiş, a spus că în Capitală vor fi prezenţi revoluţionari membri PSD, din întreaga ţară.

Amintim că revoluţionarii timişoreni au protestat din noiembrie 2011, până în martie 2012, în Piaţa Victoriei, împotriva fostului guvern PDL-UDMR-UNPR, condus de fostul premier Emil Boc. Lor li s-au alăturat mii de cetăţeni nemulţumiţi de politica fostei coaliţii politice. Luptătorii susţin că, astfel, datorită acţiunilor din Timişoara, din Bucureşti şi din alte oraşe, au căzut două guverne: cel condus de Emil Boc şi cel condus de Mihai Răzvan Ungureanu, iar „Dumnezeu şi-a întors faţa către România”.

Comentarii

comentarii