Acasă Actualitate Rezident Ex cântă la Timișoara Fest

Rezident Ex cântă la Timișoara Fest

440
DISTRIBUIȚI

residentRezident Ex revine din nou acasă, la invitația Timișoreana și va cânta la Timișoara Fest, sâmbătă, 22 iunie, pe platoul Stadionului Dan Păltinișanu, începând de la ora 22.00.

„Probabil că numai cei care au trecut printr-o experiență de viață similară înțeleg cu adevărat bucuria pe care o simți atunci când te întorci din nou acasă”, mărturisesc deopotrivă Tavi Iepan, Christian Podratzky și Adi Popescu, cei trei membri ai grupului Rezident Ex, născuți în Timișoara, care, de fiecare dată când sunt chemați, renunță la activitățile cotidiene în țările de reședință – Germania și Franța – și iau primul avion spre oraș. Chiar dacă este născut la Arad, Ovidiu Ioncu-Kempes împărtășește sentimentele colegilor săi de trupă, pentru că la Timișoara s-a lansat cariera lui muzicală. Germanul Matthias Lange nu face excepție. Încă de la prima lui vizită, s-a îndrăgostit de oraș, de locuitorii lui, de mici, tocănița cu mămăliguță și pălincă.

Kempes revine

Invitația adresată de municipalitate, de a participa la sărbătoarea orașului (Piața Unirii, 3 august 2012), a reprezentat pentru membrii grupului Rezident Ex un vis împlinit: primul concert în România a fost acasă, la Timișoara. Lansarea albumului de debut, Alpha (Daos Club, 3 mai 2013) nu putea ocoli, la rândul ei, Timișoara. Și, din aceleași considerente sentimentale, nici oferta de participare la Timișoara Fest (Platoul Stadionului Dan Păltinișanu, 22 iunie 2013, ora 21.00), adresată de Timișoreana, nu putea fi refuzată, chiar dacă ea a sosit într-un moment în care programul membrilor grupului era deja stabilit și nu a mai putut fi schimbat în totalitate. Din acest motiv, sâmbătă, 22 iunie, la Timișoara Fest, Rezident Ex va cânta în formula: Ovidiu Ioncu-Kempes (voce), Tavi Iepan (chitară), Matthias Lange (chitară), Adi Popescu (chitară), Christian Podratzky (bass), Vali Potra (tobe). „E minunat să fii din nou acasă! Ne bucură participarea la Timișoara Fest, pentru că ea ne oferă prilejul să cântăm din nou în orașul nostru, pentru că organizatorii ne-au convins că proiectele lor merită susținute și, bineînțeles, pentru că putem prezenta albumul Alpha, cu această ocazie, unui public mult mai larg, care nu a avut posibilitatea să se întâlnească cu noi în perioada Paștelui”, a spus Tavi Iepan. Așadar, Rezident Ex vă așteaptă la Timișoara Fest, sâmbătă, 22 iunie! Partenerul oficial al acestui eveniment este Timișoreana, cu sprijinul Primăriei Timișoara, Fundației Județene pentru Tineret Timiș, Casei de Cultură a Studenților, Iulius Mall, RATT, Securitas, Retim.

Comentarii

comentarii