Acasă Actualitate Rezultate de excepție pentru 3 elevi de la Școala din Parța: Primarul...

Rezultate de excepție pentru 3 elevi de la Școala din Parța: Primarul Daniel Drăgan: “Felicitări tuturor…!”

DISTRIBUIȚI
Ultima decadă a lunii iunie a coincis cu finalizarea cursurilor în unitățile de învățământ preuniversitar. Preșcolarii, elevii din ciclul primar și gimnazial din comuna Parța au mai încheiat un an școlar. 
 Festivitatea de premiere a fost un moment al bilanțului, cu bucurie și satisfacție pentru cei care au obținut premii și mențiuni, cu regrete și dorința de a face mai bine pe viitor, pentru cei care nu au obținut rezultatele dorite.
 
Primarul ales, prof. Daniel Dragan, i-a felicitat pe toți:
“Felicitări tuturor celor care și-au unit eforturile spre un scop comun, dascăli, elevi, părinți, bunici, iar vacanța care a început, să fie un prilej de odihnă și relaxare pentru toți. 
Cei mai emoționați au fost elevii clasei a VIII-a, care, după emoționantul curs festiv, au urcat pentru ultima dată pe scenă, în calitate de elevi ai Școlii Gimnaziale Parța.
 Emoție, satisfacție, regretul despărțirii de colegii cu care au petrecut anii de la grădiniță și până la finalul gimnaziului, dar cu bucuria și nerăbdarea de a descoperi viața de licean.
Dragi absolvenți ai clasei a VIII-a, vă doresc inspirație, să fiți concentrați și încrezători în potențialul vostru, să analizați cu atenție și răbdare toate subiectele și să fiți convinși că rezultatele vor fi pe măsura pregătirii”.
 
 Cu această ocazie au fost premiați și trei elevi de liceu, foști elevi ai Școlii Gimnaziale Parța, care în anul școlar 2023-2024 au obținut rezultate de excepție în activitățile școlare și extrașcolare pe care le-au desfășurat.
 
 Olivia Oprița, a participat, împreună cu colegii de la Colegiul Economic FS NITTI Timișoara, la competiția internațională, Youth Bussines Summit 2024,  desfășurată la New York, în Statele Unite ale Americii.
 
 Raul Nemeș, a participat la faza națională a Concursului Național de Matematică Aplicată „Adolf Haimovici”, organizat de Ministerul Educației și Inspectoratul Şcolar al Judeţului Iaşi în colaborare cu Universitatea Tehnică „Gh. Asachi” din Iași.
 
 Natalia Semeniciuc, campioană națională de juniori la box, câștigătoare a Cupei României la box, componentă a lotului național al României, cu care, în aceste zile participă la Campionatul European de box pentru juniori, ce se desfășoară în Bosnia Herzegovina.
 
 “Mult succes! Mulțumiri pentru implicare și sprijin doamnei Cristine GULER, președinta Asociației ARIPI PENTRU COPIII PARȚEI, doamnei Ioana ORHA, director al ȘCOLII GIMNAZIALE PARȚA și tuturor celor care susțin investițiile în educație, în tineri și in viitorul nostru! Doamne ajută!”, a fost mesajul edilului Drăgan.

Comentarii

comentarii