Acasă Sport Rezultatele etapei a II-a din Campionatului Județean de AutoSlalom Timiș – „Cupa...

Rezultatele etapei a II-a din Campionatului Județean de AutoSlalom Timiș – „Cupa Periam 2019”

1886
DISTRIBUIȚI

Sâmbătă, 04.05.2019 a avut loc a doua etapă a Campionatului Județean de AutoSlalom Timiș, „Cupa Mașloc”.

Cu un total de 6 etape, Campionatului Județean de AutoSlalom Timiș 2019 se adresează în special amatorilor sportului cu motor. Organizatorii recomandă acest tip de competiție tuturor, atât timp cât pilotul are peste 18 ani și permis de conducere cat. B. 

Evenimentele tip AutoSlalom sunt competiții automobilistice care se desfășoară numai pe trasee închise circulației publice, compuse din 2 probe speciale de concurs. Timpii obținuți pe probele speciale se cumulează. 

A doua etapă a Campionatului Județean de AutoSlalom Timiș, „Cupa Mașloc” a încântat spectatorii prezenți la fața locului, aliniind la start un număr impresionant de sportivi.

Din totalul de 42 de sportivi înscriși în cele 4 clase, Pascu Catalin a fost desemnat câștigătorul grupei „Friends” Clasa „Street”. Locul 2 a fost ocupat de Grecea Alin iar pe locul 3 s-au clasat Pascu Marius. 

În clasamentul grupei “Friends”, clasa “Rally”, s-a impus Iancu Remus, urmat de  Grecea Alin și Muntean Dan.

În clasamentul grupei “Sport Masters Year 2012”, clasa “Street”, echipajul Isac Florin / Rebeleş Florin a fost secondat de Setyar Cristian și  Pelici Darco.

În clasamentul grupei “Sport Masters Year 2012”, clasa “Rally”, deși cu probleme tehnice, s-a impus Nemeth Peter, urmat de echipajul Isac Florin / Rebeleş Florin.

Deoarece, printre mașinile înscrise, s-au aflat 9 marca BMW, 8 marca VW, 6 Opel, 4 Honda și 5 marca Mitsubishi, organizatorii au oferit premii și pentru aceste cupe monomarca.

La final, au fost premiate și cele 6 echipe înscrise. Locul 1 a fost adjudecat de echipa „Renault Rally Team“. Pe locul 2 s-au clasat sportivii echipei „Run4Fun Rally Team” iar locul 3 a fost câștigat de echipa „Lucas Rally Team”.

Următoarele etape vor avea loc după următorul calendar: Variaș (iunie), Lovrin (iulie), Timișoara  (august) și Giroc (octombrie).

Organizatorii precizeaza faptul ca odata cu următoare etapa, Cupa Variaș vin cu o noutate atât pentru concurenți cat si pentru public, un traseu special amenajat cu startul si finișul în puncte diferite.

Mai multe detalii pot fi găsite pe pagina de Facebook a echipei „Sport Masters Year 2012”

https://www.facebook.com/smy2012

 

Comentarii

comentarii