Acasă Administraţie Ritmul de pe șantierul de extindere a drumului de la Moșnița este...

Ritmul de pe șantierul de extindere a drumului de la Moșnița este mai bun. Cristian Moș, mulțumit de cele găsite

563
DISTRIBUIȚI

Vicepreședintele Consiliului Județean Timiș, Cristian Moș, a vizitat din nou șantierul de extindere la patru benzi a drumului care traversează Moșnița. De această dată, spune el, a găsit un ritm susținut de lucru, fiind mulțumit,

”Nu, nu-mi convine că trebuie să fiu “polițistul” șantierelor din Timiș. Dar dacă de asta este nevoie ca să încep să mișc lucrurile în teren – o fac și pe asta. Unii se trezesc dimineața și aleargă câțiva kilometri, eu dau ture pe șantiere. Astăzi m-am bucurat să văd ceva îmbunătățiri pe șantierul de la Moșnița. Mai multe utilaje pe teren, mai mulți muncitori treabă. Nimic spectaculos, pur și simplu așa cum e normal să fie.

Dragi timișeni, vă mulțumesc pentru răbdare – știu că nu e ușor să traversezi de două ori pe zi un șantier ca acesta. Dar una e să traversezi un șantier care de la o zi la alta progresează și altceva e să traversezi zi de zi un șantier unde nu se înaintează. Acum că ritmul în care se lucrează s-a schimbat, obiectivul meu este să mă asigur că termenii contractului se respectă. În continuare vă rog să-mi transmiteți mesaje de fiecare dată când observați nereguli”, a anunțat, marți dimineața, Moș.

Comentarii

comentarii