Acasă Administraţie Robu a dezvăluit ce i-a şoptit la ureche viceprimarului Stoia în timpul...

Robu a dezvăluit ce i-a şoptit la ureche viceprimarului Stoia în timpul scandalului din consiliul local

DISTRIBUIȚI

robu stoia

Vineri, în timpul şedinţei Consiliului Local Timişoara în care se discuta demiterea viceprimarului liberal Dan Diaconu, primarul Robu a făcut un gest rămas neobservat. Acesta i-a şoptit ceva la ureche viceprimarului social-democrat Traian Stoia.

Sâmbătă, Robu a dezvăluit ce anume i-a transmis viceprimarului. „Domnule viceprimar, aţi remarcat că după ce USL s-a desfiinţat nu aţi avut nicio problemă cu mine şi, din punctul meu de vedere, lucrurile ar fi putut merge în continuare cu aceleaşi atribuţiuni”, a fost mesajul primarului. Robu tocmai anunţase că, în cazul în care Dan Diaconu va fi demis, le va da viceprimarilor doar sarcini mărunte.

La rândul său, viceprimarul Dan Diaconu a vorbit sâmbătă despre felul în care consilierii PSD au fost trataţi de colegul lor, viceprimarul Traian Stoia. Conform lui Diaconu, multe dintre propunerile consilierilor PSD erau ignorate de Stoia. Astfel, pesediştii apelau mai degrabă la Dan Diaconu pentru rezolvarea unor probleme adimnistrative. Acesta a fost motivul pentru care unii consilieri PSD îşi ţineau privirea în pământ la şedinţa de consiliu local, mai spune viceprimarul liberal.

Comentarii

comentarii