Acasă Administraţie Robu, atac violent din Asia. Pe cine vede vinovat pentru dezastrul PNL...

Robu, atac violent din Asia. Pe cine vede vinovat pentru dezastrul PNL de la Timişoara

DISTRIBUIȚI

robu atac psd

PNL s-a trezit marţi în opoziţie atât în Consiliul Local Timişoara, cât şi în Consiliul Judeţean Timiş. Viceprimarul liberal Dan Diaconu este la un pas de demitere, iar colegiul său de partid Marian Vasile, vicepreşedinte CJ Timiş, este în aceeaşi situaţie.

Aflat încă în Asia, în vizită de lucru, Robu reacţionează printr-un nou comunicat dur. Edilul are o listă de vinovaţi pentru conspiraţia căreia i-a căzut victimă PNL.

Voi face acum o nouă dezvăluire: artizanii acestei noi majorităţi sunt: Titu Bojin, Sorin Grindeanu, fostul primar Gheorghe Ciuhandu (da, aţi citit bine!!!), probabil speriat de PSD pentru neregulile comise cât a fost primar şi – cine alţii dacă nu ei? – celebrii fraţi Cristescu, neîmpăcaţi că n-au nicio putere asupra Primăriei Timişoarei cu mine că primar. Pentru PSD şi pentru clientela PSD – vorbesc doar generic, fără a face nominalizări -, este de neconceput, spre exemplu, să nu poată cumpără o clădire care costă peste 720.000 de euro cu 100.000 de euro, să nu poată lua pe gratis de la stat terenuri de zeci şi chiar sute de milioane de euro prin HG 834, după ce-au luat zeci şi zeci de clădiri, să nu poată obţine lucrări prin trucarea licitaţiilor, aşa cum au fost obişnuiţi, să nu poată promova oameni incompetenţi şi de proastă factură sub replică «ce-i dacă-s proşti şi/sau hoţi, sunt prostii, respectiv hoţii noştri»”, transmite primarul Nicolae Robu.

Edilul le promite timişorenilor că proiectele pentru oraş vor continua, indiferent de majorităţile din consiliul local. Robu face şi o listă a celor mai importante proiecte, amintind că Timişoara este singurul oraş în care toate proiectele europene (24 de proiecte) sunt în grafic.

În final Robu îl atacă deosebit de dur pe fostul primar Gheorghe Ciuhandu, reiterând faptul că va restrânge drastic atribuţiunile viceprimarilor.

Regret enorm poziţia consilierilor PNŢCD Boncea şi Herzog, care, tocmai acum, în al 25-lea an de la Revoluţie, când a început coagularea dreptei – şi noi am dat primele şi cele mai ţări semnale în acest sens -, au optat pentru un promis ciolan pe care eu îl voi transformă, însă, într-un un biet oscior, să se alieze, total anacronic, cu stânga, la solicitarea celui care a distrus respectabilul partid istoric PNŢCD şi a ţinut Timişoara pe loc timp de 16 ani, lăsând-o fără milă pradă ţiganilor şi altor jegmănitori, Gheorghe Ciuhandu”, mai scrie Robu.

Comentarii

comentarii