Acasă Actualitate Robu continuă spargerile în zona centrală a oraşului, acum în faţa primăriei

Robu continuă spargerile în zona centrală a oraşului, acum în faţa primăriei

787
DISTRIBUIȚI

După mai multe zile în care circulația dintre podul Michelangelo și Poșta Mare a  fost blocată, muncitorii de la SDM au finalizat lucrările pe acest prim tronson și s-a dat drumul la circulație.

Întreaga porțiune de drum a fost reasfaltată, au fost montate borduri noi, și au fost delimitate 3 benzi de circulație. Atât pe strada Michelangelo, cât și pe bulevardul Brătianu au fost eliminate o parte din spațiile verzi, fiind păstrate doar cele din apropierea semafoarelor.

Pe sensul de circulație către Poșta Mare, după intersecția cu C.D. Loga, a fost amenajată o stație pentru mijloacele de transport, iar o alta a fost făcută aproape de intersecția cu strada Mihai Eminescu, însă pe celălalt sens.

Spargerile de pe drumurile din zona centrală a Timişoarei nu se încheie odată cu finalizarea lucrărilor de pe străzile Michelangelo, Brătianu sau la Luther, până la Punctele Cardinale. Nicolae Robu anunţă continuarea dezvoltării în forţă a oraşului şi, la pachet, demararea de lucrări pe CD Loga, în faţa Primăriei, pe Mihai Viteazul şi 20 Decembrie, până la pod, dar şi în faţa Catedralei.

Comentarii

comentarii