Acasă Politica Robu despre Uniunea pentru Timiş: „Este vorba despre Uniunea Băsesciană pentru Timiş...

Robu despre Uniunea pentru Timiş: „Este vorba despre Uniunea Băsesciană pentru Timiş sau de Uniunea Timişeană pentru Băsescu?”

361
DISTRIBUIȚI

La Timişoara s-a creat joi „Uniunea pentru Timiş”, prin protocolul semnat de PNŢCD şi FDGR, care au decis să meargă împreună în alegerile locale. Sigla acestei uniuni e o inimă cu „TM” în mijloc. Semnarea acestui protocol nu este privită cu ochi buni de cei din PNL. „Am o dilemă – este vorba despre Uniunea Băsesciană pentru Timiş sau de Uniunea Timişeană pentru Băsescu? Nu mi-am închipuit că domnul primar Ciuhnandu va merge cot la cot cu Pavelescu, unul din acoliţii lui Băsescu. Mă aşteptam că dacă tot se apropie de Băsescu să o facă în mod tranşant. Şi FDGR face parte din arcul guvernamental. Domnul Ciuhandu mă aşteptam să aibă bărbăţia să spună limpede – că a ajuns la concluzia că în pofida părerii a 90 la sută din poporul român şi 91 la sută din timişoreni, care cred că Traian Băsescu reprezintă cel mai mare rău în politica romîânescă, dânsul crede că reprezintă binele şi preferă să îi meargă alături”, a declarat senatorul Nicolae Robu, preşedintele PNL Timiş, candidatul USL la Primăria Timişoara.

„În realitate, PDL susţine candidatura domnului Gheorghe Ciuhandu la Primăria Timişoara”

În plus, UPT înseamnă Universitatea Politehnică din Timişoara, acolo unde Robu este preşedinte al Senatului. „Ar fi putut să aibă grijă şi mai multă inventivitate cei care au creat uniunea”, e de părere candidatul USL la Primăria Timişoara. Alin Nica, vicepreşedinte PNL Timiş şi primar la Dudeştii Noi, e de aceeaşi părere cu Robu. „Cele spuse de domnul preşedinte, cum că Băsescu e în spatele candidaturii lui Ciuhandu, e cât se poate de real. Şi PDL foloseşte inima. PDL şi-a pus, în Timiş, un candidat care din start nu are şanse de câştig. A pus un candidat pentru a avea un nume acolo. În realitate, PDL susţine candidatura domnului Ciuhandu la Primăria Timişoara. Competiţia s-a polarizat clar între Ciuhandu şi Robu. Ciuhandu reprezintă trecutul, iar USL şi Robu înseamnă viitorul, spreanţa de mai bine pentru timişoreni”, spune Alin Nica.

Comentarii

comentarii